Bästa Drönare Under 2000 Kronor

Drönare har makten att hjälpa dig att göra mer av varje äventyr du tar. Att bara flyga en drönare är ett äventyr i och för sig! Är du en nybörjare för drönarevärlden? Om så är fallet är det allt du behöver för att komma igång med en drönare som passar en nybörjare, så du behöver inte spendera mer än 20000 kronor. Grundläggande drönare modeller ger dig flyg utan rädsla för att bryta en mycket dyr utrustning.


Våra granskningsexperter har tittat igenom dussintals drönare, och dessa 10 sticker ut som de bästa drönarna under 20000 kronor för nybörjare. För att göra ditt beslut enklare, kolla in vår köparhandbok för en bättre förståelse för vilka drönarfunktioner det finns att tänka på.



Force 1 U45W Blue Jay - Bästa FPV-drönare


Den första drönaren vi vill introducera är Force 1 U45W Blue Jay. Denna drönare har många fantastiska funktioner för en nybörjarmodell, såsom högkvalitativa FPV-funktioner.


Huvudattraktionen för denna drönare är de fantastiska FPV-inställningarna. Förstapersonsvyn synkroniseras med antingen din smartphone eller ett VR-headset, och du kan titta på världen från drönarkockpan efter synkronisering. Denna FPV är lätt att underlätta och den är intuitiv för smarttelefonanvändare.Blue Jay har en inbyggd HD-kamera. Det kan ta 720p foton och videor med en 2MP kamera. Det är till och med möjligt att göra 360 ° -vyer med den här kameran, vilket är bra för VR-användare. Foton kan sparas direkt på din synkroniserade telefon; videor sparas på minneskortet.


Blue Jay är mycket nybörjarvänlig på grund av de enkla, anpassade kontrollerna. Det är möjligt att automatiskt sväva efter start och landa försiktigt med bara en knapptryckning. Du kan också rita en anpassad rutt på din smartphone och din drönare flyger själva rutten.Liksom många drönare i detta prisklass lämnar batterierna mycket att önska. Även om du borde få 8 minuter flygtid när drönaren är ny, kan dessa batterier slitas ut efter några användningsområden och måste bytas ut. Blue Jay levereras med två batterier och ett extra kraftpaket.Om du vill ha en högkvalitativ FPV-drönare är detta rätt val. Även som nybörjare är det enkelt att ansluta denna drönare till din telefon så att du kan få en cockpitupplevelse. Flyga runt och se allt som händer med Force 1 U45W Blue Jay-drönaren.


Holy Stone F181- Bästa nybörjarkontroller och hållbarhet


Nästa drönare att kolla in är Holy Stone F181, vanligtvis bara känd som F181. Denna drönare med en inbyggd kamera har ett antal kontroller som gör det enkelt att kontrollera, även om det är första gången du flyger en drönare. Även om du förstör den ska den fortsätta flyga.Kontrollerna som denna drönare kommer med är mycket enkla för nybörjare att använda. Du kan flyga drönaren i fyra olika lägen - från 25% till 100% - för att passa alla nivåer. Headless-läge hjälper också nybörjare att hålla sin drönare under kontroll.


F181 är mycket hållbar; det kan klara ett antal stötar och kraschar. Detta är perfekt för nybörjare och mellanliggande drönpilot som fortfarande lär sig att göra knep och flyga. Satsen kommer också med extra propellrar.Batteriet laddas på cirka 80 minuter och F181 levereras som standard med två batterier, vilket är perfekt när du inte vill sluta flyga efter bara 8 minuters flygtid. Sändaren har sin egen uppsättning batterier som du också måste byta ut efter behov.


En potentiell nackdel med denna drönare är kamerakvaliteten. Medan du kan spela in videor och foton är kvaliteten inte tillräcklig för semi-professionell flygvideo. Ändå är kameran väldigt lätt att använda och perfekt för nybörjare.När du letar efter en drönare som klarar dig att lära dig att flyga den, prova F181 av Holy Stone. Detta är en helig gralprodukt bland nybörjare drönare på grund av hur lätt det är att lära sig att flyga. Kontrollerna hjälper dig att lära dig att flyga, och det är en svår drönare att bryta.

 MJX Mugs3 - Bästa flygtid

MJX Bugs 3 Quadcopter är en borstlös drönare tillverkad av RCtown. Denna modell har den längsta flygtiden för någon annan drönare på vår bästa drönarlista idag på över 15 minuter. Det roliga slutar aldrig med denna drönare!Den verkliga dragningen av denna drönare är att det är lång flygtid. Utan en kamera ansluten kan denna drönare flyga i 18 till 20 minuter. Med en kamera kommer den att flyga i mellan 13 och 16 minuter. Utöver det kommer drönaren med ett reservbatteri.
En annan trevlig aspekt av denna drönare är den långa räckvidd den har. Vid topprestanda kan drönaren flyga upp till 500 meter. Du kan nå dessa avstånd när du är i öppna områden. Sändaren har en funktion för att ange när drönaren är nästan utanför räckvidden så att du kan dra tillbaka den.MJX Bugs 3 har en fantastisk borstlös motor. Detta förhindrar överflödig friktion i delarna, vilket hjälper motorn att hålla längre. Eftersom du kanske monterar en dyr kamera på denna drönare är tillförlitligheten från den borstlösa motorn mycket viktig.
Det negativa av denna speciella drönare är att det inte finns någon medföljande kamera. I stället för en kamera har denna drönare en kamerahållare. Det här är bra och dåligt. Du kan välja vilken kamerakvalitet du vill ha och fästa den på drönaren, till exempel Gopro, men det kommer att kosta dig själv.Om du letar efter en drönare som kan flyga långt och länge är det här rätt val. Många nybörjare drönare kan inte flyga i mer än 8 minuter. Denna drönare fördubblar nästan både flygtid och intervall från andra sub-2000-modeller.

Holy Stone HS2000 - Bästa budgetdrona

Budgetmässigt är Holy Stone HS2000 FPV-drönaren högst bland de bästa drönarna under 2000. Denna drönare kostar inte mycket, men den har fortfarande många funktioner som varje fritidsdronpilot vill prova.Många drönare vid denna låga prispunkt har inte FPV, förstapersonsvy, funktioner. Det gör den här drönaren. Allt du gör är att synkronisera din telefon eller VR-skyddsglasögon med drönaren och du kan uppleva cockpitvyn. Denna funktion är mycket enkel att använda och gör pilotning roligare.
HS2000 är utrustad med extra funktioner som är bra för nybörjare och mellanliggande piloter. En knappstart är möjlig med denna drönare. Tryck bara på knappen så svävar den 3 meter över marken och väntar på fler kommandon.Hållbarhet är inte ett problem med HS2000. Denna drönare kan klara många kraschar, och den kommer till och med för några extra rekvisita för alla fall. Eftersom drönaren är lätt orsakar höga droppar inte stora skador. Din skoj slutar inte med en trasig drönare.
Detta dronsats innehåller inga extra batterier, så du måste köpa dina egna. Att köpa minst tre extrabatterier och en högkvalitativ laddare räcker för att se till att du kan förlänga ditt drönarkul.HS2000 är en drönare som kan krascha gång på gång, och den kommer fortfarande att fungera. FPV gör det till en mycket rolig drönare till pilot. Varje nybörjare med en budget kommer att få en explosion med denna drönare.

 Kidcia- Bästa bärbara drönare

Ett annat märke som ännu inte nämnts, Kidcia, gör en nybörjare quadcopter med FPV-live-kameralternativ som är vikbara och därmed mycket bärbara. Denna modell är lätt att ta med sig på alla resor.Kidcia har en fin, lätt design med vikbara armar. Du kan göra den väldigt kompakt genom att fälla in propellern, och då är den lätt att ta med på varje resa. Du behöver inte ens huvudkontrollen; drönaren kan styras från din telefon på egen hand.
En annan cool funktion som du bara hittar med Kidcia är Gravity Sensor-funktionen. Den här funktionen synkroniserar drönaren för att flytta på samma sätt som din telefon rör sig. Flytta bara telefonen i önskad riktning så kommer drönaren att följa med.Batteriets livslängd på denna drönare är bättre än många andra vid denna prispunkt, men det är fortfarande inte det främsta alternativet. Du kan flyga drönaren i 10 minuter utan problem. Med ett extra batteri eller två kan du flyga till ditt hjärta.
En stor negativ på den här modellen är kamerakvaliteten. På bara 0,5 MP kommer kvaliteten på alla video och foton som tagits inte vara särskilt bra. Ändå kan kameran användas för FPV-visning via appen på en telefon, vilket är en fin touch.Kidcias fyrhjuling har vikbara armar, vilket gör den till den mest bärbara drönaren till denna prispunkt. Använd den för att utforska världen och lära dig att flyga, vart du än går.

DBPOWER UDI U842- Bästa nybörjare drönare

Om du är nybörjare eller mellanpilot som vill arbeta med dina drönarkontrollfärdigheter är DBPOWER UDI U842 rätt drönare för dig. Denna modell överträffar många andra av de bästa drönarna under 2000 för sin flygande kontroll, intuitiva design och övergripande prestanda.Inlärningskurvan på denna drönare är mycket kort. När du har startat den och granskat kontrollerna kan du styra den på nolltid. Även om du kanske kraschar först minskar antalet krascher snabbt. Det finns olika lägen för nybörjare och mer avancerade elever att flyga in.
En annan bra funktion för nybörjare är hur robust den här drönaren är. Du kommer att krascha det då och då, och den här drönaren kan slå. Den är ganska stor men ändå lätt, så den faller inte sönder när du måste låta den tappa.U842 har LED-nattlampor på näsan. Detta hjälper dig att njuta av att flyga på natten och ändå kunna orientera i vilken riktning du flyger. Dessutom ser lamporna coola ut!.En stor nackdel med U842-drönaren är hur lång tid det tar att ladda batterierna. De flesta drönare batterier tar mellan 70 och 100 minuter, men det tar 150 minuter att ladda batteriet. Ändå finns reservbatterier tillgängliga och du får cirka 9 minuters flygtid för varje batteri.Den bästa nybörjare drönaren är utan tvekan UDI U842 av DBPOWER. Kontrollerna på denna drönare är lätta att förstå och hjälper dig att lära dig att arbeta med en drönare. Att använda den här modellen är roligt och praktiskt för användare på alla erfarenhetsnivåer.

UDI U818A 

UDI gör en fantastisk drönare känd som U818A. Medan kontrollerna på denna drönare är värda att nämna, är det bästa alla tillägg. Den här modellen levereras som ett prisvärt paket, vilket gör den till en av de bästa drönarna under 100.Paketet levereras med all ström du behöver: två batterier, en extern kraftbank och en tvåbatteriladdare. Dessutom får du fyra extra drönare-blad, ett 4 GB SD-kort och en SD-kortläsare. Alla dessa tillägg är nödvändiga för den nya drönarepiloten.Denna modell har stor manövrerbarhet tack vare 6-axlig gyrofunktion. Gyroen ger extra stabilitet och vindmotstånd samtidigt som det gör drönaren lättare att kontrollera. Huvudlöst läge hjälper också till att göra regissering av drönaren väldigt enkel.En annan anledning till att detta är ett så mycket värdefullt drönare är att det är hållbart. Även om du stöter på träd eller utsätter det för element som snö, kommer det att fortsätta springa. Det är bra för hobbyisten som vill lära sig att flyga utan att oroa sig för att förstöra deras drönare.
Vinden kan vara ett stort problem med den här modellen eftersom den är så lätt. Om vinden är starkare än 5 MPH kan korsvindar bära den här modellen utanför räckvidden och du tappar kontrollen. Ett bra sätt att åtgärda potentiella vindproblem är att alltid återställa gyroen innan du flyger.Att köpa UDI U818A-drönare är ett prisvärt köp. Till ett lågt pris får du en hållbar drönare med många extra delar och batterier. Allt hobbyisten behöver ingår i denna uppsättning.
Slutsats
Alla dessa drönare fungerar om du letar efter den bästa smällen som nybörjare. Du behöver inte mer än en grundläggande drönare när du först flyger, och alla dessa drönare ger dig roliga timmar utan att spendera för mycket pengar.





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

8 tips för att köpa din drönare

En nybörjarguide för att lära sig att flyga en drönare